Σούπα Καρότο Πορτοκάλι με Κουρκουμά και Κύμινο

Υλικά :
600γρ καρότα, βιολογικά, πλυμένα και με κομμένες τις άκρες (βάρος μετά το καθάρισμα)
3 κ.σ. ελαιόλαδο
3/4 κ.γ. αλάτι
1/2 κ.γ. πιπέρι μαύρο φρεσκοτριμμένο
1/2 κ.γ. κουρκουμάς (κιτρινόριζα)
1/2 κ.γ. κύμινο
720ml (3 κούπες) νερό, ζεστό
100ml χυμός πορτοκάλι, φρεσκοστιμμένος
μαυροκούκι για γαρνιτούρα
Περισσότερα για αυτή τη συνταγή βρείτε εδώ. Δοκιμάστε την με κρασί Ριζίτη Ερυθρό Ντουράκη!