Devilled Eggs

Τα devilled eggs είναι ένας καλός τρόπος να αξιοποιήσετε τα περισσευούμενα βραστά αυγά που σίγουρα έχετε στο ψυγείο σας. Αποτελούν και έξυπνη λύση για πάρτι με finger food.
Υλικά : 5 αυγά βραστά, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση κατά μήκος
2 κ.σ. μαγιονέζα
1 κ.σ. γιαούρτι
3/4 κ.γ. σχοινόπρασο ψιλοκομμένο
1/2 κ.γ. ξύδι
1/2 κ.γ. μουστάρδα αγγλικού τύπου (αν έχετε απαλή βάλτε 1 κ.γ.)
1/4 κ.γ. πράσινη καυτερή πιπερίτσα από βάζο, ψιλοκομμένη (περίπου 1 μικρή)
1/4 κ.γ. κάρυ σε σκόνη
1/4 κ.γ. αλάτι
1/8 κ.γ. πιπέρι, φρεσκοτριμμένο
πάπρικα για πασπάλισμα
Τρόπος παρασκεύης : http://www.thefoodiecorner.gr/syntages/devilled-eggs-kolasmena-avga-gemista-curry/
Δοκιμάστε το με Kudos Malvazia Aromatica.